X

Tomeu Penya: “Em sent jove i sempre tenc coses a dir i a escriure”

El cantautor de Vilafranca presentarà els nous temes del disc que prepara el pròxim 30 de maig a les 20 hores al Teatre Principal de Palma

22/05/2023

Tomeu Penya: “Em sent jove i sempre tenc coses a dir i a escriure”

Cati Alzamora

Tomeu Penya tornarà dimarts, dia 30 de maig, a l’escenari del Teatre Principal de Palma, per presentar les cançons del nou disc que prepara. Acaba de publicar ‘Pedra Foguera’, el darrer senzill d’aquest nou treball, que serà el seu disc número 34. Penya diu que se sent jove per continuar i que encara té molt a dir i a escriure.

En el concert es podran escoltar els temes mítics de l’artista i en la segona part actuarà acompanyat pel grup Géminis. Tomeu Penya ha dit que serà un concert “llarg” i que s’hi podran sentir les seves cançons més conegudes i també de noves que acaben de sortir a les plataformes digitals.

Precisament, assegura que el llançament dels temes a les plataformes digitals li ha permès arribar a un públic més jove, que ja omple els seus concerts.

L’artista fa prop de 50 anys que és damunt els escenaris. Ha escrit més de 300 cançons i ha publicat 33 discos. Diu, però, que continua tenint ganes de compondre cançons i fer concerts: “Em sent jove, m’envolt de joves i sempre tenc coses a dir i coses a escriure”.

La cita al Principal de Palma és el 30 de maig a les vuit del vespre.

22/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris