X

Tomeu Penya enceta aquest divendres al Teatre Principal d’Inca la gira ‘Antologia’

Es tracta d'una gira íntima on el músic de Vilafranca de Bonany estarà acompanyat de la seva guitarra i la veu de Simó Pocoví

31/01/2022

Tomeu Penya enceta aquest divendres  al Teatre Principal d’Inca la gira ‘Antologia’

L’escenari del Teatre Principal d’Inca ho serà també el de l’inici de la nova gira de Tomeu Penya i que ha anomenat ‘Antologia’. El músic de Vilafranca de Bonany durà fins aquí, i acompanyat únicament de la seva guitarra i els coros de Simó Pocoví, un repertori basat en algunes de les seves cançons més populars i d’altres que encara no ho són tant però que formen part de la seva selecció personal com a les millors cançons que ha fet fins ara.
Amb més de 50 anys com a músic i 42 com a professional, Tomeu Penya puja a l’escenari amb la mateixa il·lusió que quan era nin, però amb la responsabilitat de ser història viva i activa de la música illenca.
La gira ‘Antologia’ donarà els sus divendres a les 8 de l’horabaixa i, malgrat que encara no n’han trascendit més dates, es preveu que arribarà també a diversos escenaris de Catalunya. Mentrestant, Tomeu Penya continua treballant en un nou disc i a la recerca de la seva millor cançó que, com ell diu, encara ha de compondre.

31/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris