X

Tomeu Penya reafirma el seu compromís amb les cançons amb ‘Sa vida són dos dies’

El músic vilafranquer acaba de publicar aquest nou disc amb el qual torna a retre homentge a l'amor, la pagesia i el paisatge illenc

30/05/2024

Tomeu Penya reafirma el seu compromís amb les cançons amb ‘Sa vida són dos dies’

Després de més de trenta discos publicats i més de 50 anys de carrera com a músic, cantant i compositor, Tomeu Penya encara té moltes coses per contar i cantar. D’aquesta producció prolífica surt Sa vida són dos dies, un recull de 12 cançons de recent creació, totes compostes pel músic vilafranquer llevat de Fa temps que no et dic que t’estim, obra de Toni Vives. És, amb tot, un disc continuista tant en el so com en les temàtiques que han marcat el seu repertori; que són l’amor, l’amistat, la pagesia i el paisatge illenc.

Penya assegura també que les muses no solen agafar-lo desprevingut i manté una rutina de feina de pràctica amb la guitarra i de composició. A més, ens explica que sempre procura tenir a prop una guitarra i un bocí de paper per no deixar que es perdi mai un bon vers o una melodia. Per aquest motiu, just quan presenta Sa vida són dos dies, que ha enregistrat i produït amb Juanjo Tur i Tolo Servera, ja treballa en les cançons que nodriran el seu pròxim treball discogràfic.

Tomeu Penya és un dels artistes més respectats i estimats a les Illes per mèrit propi. Com cada estiu, omplirà places i teatres arreu de l’arxipèlag i Catalunya. Enguany, però, afegirà al seu repertori algunes cançons de Sa vida són 2 dies; com aquest Pedra foguera. Però clar, n’haurà de treure algunes altres, i triar entre un repertori de més de 300 himnes, no ha de ser gaire fàcil.

30/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT