X

‘Tonia Flowers’, guarint els conflictes de l’adolescència

El llibre il·lustrat de Montserrat Garcia s'ha posat a la venda aquest dilluns

18/01/2021

Javi Pujol

Montserrat Garcia és professora de secundària i mare. Escoltant les vivències dels joves, i recordant les seves pròpies, va evidenciar el dramatisme inherent a l’adolescència.  Per sanar aquests conflictes, va reescriure aquestes històries des de l’humor. El resultat és el llibre Tonia Flowers, que publica Espiral Edicions amb il·lustracions d’Iván Herranz.

Antonia Flores comença un nou curs, una nova etapa, i decideix canviar de vida i de nom. Ara és Tonia Flowers. La protagonista del darrer llibre de l’escriptora i professora, Montserrat Garcia. Montserrat reescrivia aquestes històries, que amagaven assetjament escolar i conflictes familiars, però amb clau d’humor. D’aquesta manera, es tornaven guaridores.

Tonia Flowers presenta la vida escolar com una vivència divertida. I aporta eines per entendre els conflictes de l’adolescència, als més joves, però també als qui no ho són tant. Des d’aquest dilluns Tonia Flowers ja és a les llibreries. L’autora ja treballa en un segon volum, ple d’aventures que ajudin a curar aquelles experiències més dures de l’adolescència

18/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris