X

Topada entre l’Ajuntament de Llucmajor i la Conselleria de Salut per la construcció del nou PAC

El batle, Eric Jareño, diu que no se'ls va informar de què haguéssin de tomar l'edifici actual i Salut els respòn que és el procediment habitual

27/10/2021

Topada entre l’Ajuntament de Llucmajor i la Conselleria de Salut per la construcció del nou PAC

Marta Bergas

L’IB Salut demana a l’Ajuntament de Llucmajor que es faci càrrec de l’esbucament de l’edifici on està prevista la construcció del nou centre de salut del municipi. És el requisit, al·lega el consistori llucmajorer, per poder poder continuar amb el projecte. No obstant això, el batle, Éric Jareño, argumenta que és la primera vegada que se’ls trasllada aquesta exigència: “en cap moment se’ns va informar d’aquest fet, sinó ho haguessin plasmat en el plec de condicions”. Jareño diu que aquest imprevist els sortirà car i farà que encara haguem d’esperar més per poder cedir el solar i tenir finalment el nou centre de salut”.

El Servei de Salut, però, replica que no és cap novetat i que els solars que cedeixen els Ajuntaments per contruir centres de salut han d’estar lliures de càrregues. Amb tot, la Conselleria confia que l’Ajuntament cedeixi notarialment la titularitat del solar per tal de procedir a licitar el concurs d’idees per a la redacció del projecte.

El nou Centre de Salut de Llucmajor tendrà 30 consultes i serà cinc vegades més gros que l’actual.  L’edifici nou substituirà l’actual que data de l’any 1993 i que no satisfà les necessitats assistencials i poblacionals del terme.

 

27/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris