política

Topada entre l’Ajuntament de Llucmajor i la Conselleria de Salut per la construcció del nou PAC

El batle, Eric Jareño, diu que no se'ls va informar de què haguéssin de tomar l'edifici actual i Salut els respòn que és el procediment habitual


L’IB Salut demana a l’Ajuntament de Llucmajor que es faci càrrec de l’esbucament de l’edifici on està prevista la construcció del nou centre de salut del municipi. És el requisit, al·lega el consistori llucmajorer, per poder poder continuar amb el projecte. No obstant això, el batle, Éric Jareño, argumenta que és la primera vegada que se’ls trasllada aquesta exigència: “en cap moment se’ns va informar d’aquest fet, sinó ho haguessin plasmat en el plec de condicions”. Jareño diu que aquest imprevist els sortirà car i farà que encara haguem d’esperar més per poder cedir el solar i tenir finalment el nou centre de salut”.

El Servei de Salut, però, replica que no és cap novetat i que els solars que cedeixen els Ajuntaments per contruir centres de salut han d’estar lliures de càrregues. Amb tot, la Conselleria confia que l’Ajuntament cedeixi notarialment la titularitat del solar per tal de procedir a licitar el concurs d’idees per a la redacció del projecte.

El nou Centre de Salut de Llucmajor tendrà 30 consultes i serà cinc vegades més gros que l’actual.  L’edifici nou substituirà l’actual que data de l’any 1993 i que no satisfà les necessitats assistencials i poblacionals del terme.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

Vox denuncia als jutjats el cas de la menor tutelada que va estar desapareguda un any

Jorge Campos es queixa que la Fiscalia no hagi fet res fins ara

Balears presenta “en societat” la nova llei turística

La presidenta, Francina Armengol, ha explicat aquest dilluns a Madrid quins són els objectius de la normativa, entre els quals hi ha el del foment del turisme sostenible

Menorca ja és oficialment amfitriona de la Plataforma de les Regions Europees de Gastronomia

L'acte inaugural dona el tret de sortida a un extens programa d'activitats que es desenvoluparà durant tot l'any

La presidenta Francina Armengol anuncia la internalització dels Serveis Informatius d’IB3

El procés es farà a través d'una oferta pública d'ocupació una vegada vagin acabant els cinc contractes actuals