Informatius

Torna a pujar el nombre de morts i contagiats per COVID-19 a Espanya

Tot i això, Fernando Simón diu que s'estan aconseguint els objectius proposats i que la tendència dels casos és descendent

Torna+a+pujar+el+nombre+de+morts+i+contagiats+per+COVID-19+a+Espanya

 Torna a créixer el nombre de morts i de contagiats per Covid-19 a Espanya. Després de quatre dies de baixades, les dades oferides pel Ministeri de Sanitat ahir i avui han experimentat un lleuger repunt en el nombre de casos. Quasi 6.200 persones han donat positiu en les darreres 24 hores, fent un total de 146.690 contagiats. Les darreres defuncions notificades han estat 757 més que ahir. El nombre total de decessos és de 14.555. Però el comitè de gestió de la crisi manté que s’estan aconseguint els objectius proposats.
La xifra que avui no s’ha aportat és el nombre de persones contagiades pel Covid-19 que han precisat ingressar a l’UCI. Sanitat ho atribueix a les diferències que fan les comunitats a l’hora de fer el recompte. Sí que destaca el nombre d’altes de pacients, que han augmentat en més de 4.800 respecte d’ahir.
Ara es comença a pensar en la segona fase que, segons Fernando Simón, és la part més difícil pel que fa als hàbits dels ciutadans, ja que s’hauran d’habituar, entre d’altres coses, a mantenir la distància de seguretat.
La setmana que ve començarà el macroestudi que, amb 60.000 proves, permetrà fer una radiografia veraç de l’expansió del virus a Espanya. En poques setmanes, diu el Govern central, es coneixeran els resultats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La construcció d’un nou refugi a Galatzó costarà 1’4 milions d’euros

L'allotjament s'habilitarà a les antigues porqueres d'aquesta possessió de Calvià

L’Ajuntament i els hotelers de Pollença demanen que enguany no es posi en marxa el bus llançadora fins al far de Formentor

Argumenten que aquest estiu no s'esperen massificacions i que el vehicle privat és més segur pel que fa als contagis...