X

Torna el Festival de cine ‘Directed by Women’ a Es Baluard

Comença el divendres 27 de setembre i dura fins el diumenge 29

24/09/2019

Torna el Festival de cine ‘Directed by Women’ a Es Baluard

Després de passar per Màlaga, Madrid i Sevilla, torna a Palma el Festival Directed by Women. Una mostra de peces cinematogràfiques i documentals realitzada per dones.  La segona edició del festival a les Illes es tornarà a celebrar a Es Baluard. Serà d’aquest divendres fins al diumenge i comptarà amb plats forts com la pel·lícula guanyadora al Goya a millor direcció novell, ‘Carmen y Lola’.

“Carmen y Lola” posarà el diumenge el punt final al Festival “Directed by Women”. L’òpera prima d’Arantxa Echevarria va aconseguir el Goya a la millor direcció novella l’edició passada… I és que la programació del festival inclou enguany moltes premiades entre elles el documental “El silencio de Otros”. Dirigit per Almudena Carracedo, mostra la lluita silenciada de les víctimes del règim franquista que continuen cercant justícia. També va obtenir el Goya a la millor pel·lícula documental. Destaquen a més “Almost Ghosts”, d’Ana Rubio, un documental que explora els pobles fantasmes a través de la ruta 66 dels Estats Units i “Serás Hombre” d’Isabel d’Ocampo que intenta esbrinar les arrels de la violència de gènere. Però no és tot, perquè el festival consta de 4 blocs de curtmetratges per a tots els gustos.

“Directed by Women” comença aquest divendres i dura fins al dissabte 29 de setembre. Hi haurà també una taula rodona i un col·loqui. Totes les entrades estan ja disponibles a internet o a la taquilla d’Es Baluard.

24/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris