X

Torna el festival de Cinema Internacional de Menorca amb una oferta molt balear

Des del 8 fins al 12 de setembre, es projectaran 18 curtmetratges i 6 llargs al castell de Fornells, Freginal de Maó i Cinemes Es Moix Negre de Ciutadella

08/09/2022

Torna el festival de Cinema Internacional de Menorca amb una oferta molt balear

Hi va haver un temps en què a Menorca no quedava cap cinema obert. La pandèmia va causar el tancament definitiu dels Cinemes Canal Salat, i l’Ocimax també es va clausurar un temps. Un dels objectius que s’ha marcat la VII edició del Festival de Cinema Internacional de Menorca és recuperar l’esperit del cinema amb una trobada conjunta.

Enguany es projectaran 18 curtmetratges i 6 llargs, amb gran presència d’autors de les Balears i, com a novetat, els premis s’atorgaran per votació popular. L’obra estrella del 2022 serà el llargmetratge ‘Desletargia’, del menorquí Pep Salvador.

Les projeccions es faran al castell de Fornells, al parc del Freginal de Maó i als cinemes Es Moix Negre de Ciutadella. Per completar l’experiència, s’han convidat professionals rellevants del món del cinema com Carles Bover, Gràcia Querejeta, Àlex Monner o Judith Colell a participar en la taula rodona de l’Ateneu de Maó.

08/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris