mallorca

Torna la Fira de la Pedra de Binissalem

Serà aquest cap de setmana, i cal reservar cita per assistir a les activitats

Torna+la+Fira+de+la+Pedra+de+Binissalem

Diuen que la pedra és el més antic que hi ha. Així com l’ofici de mestre picador de pedra, que a Binissalem, es poden comptar amb els dits de les mans. Precisament, aquesta feina manual, és el que reivindiquen que cal protegir.

S’extreu la pedra. Es tria. I es talla a mida. La base per un mestre, però, és saber que la pedra és bona. I això se sap pel so: ha de cantar sana. Un coneixement, que es va perdent amb el pas del temps.

I és que, cada cop més, el present avança cap als mons virtuals. I la pedra de Binissalem hi té el seu lloc. Un equip mallorquí ha creat una animació en 3D de la Pedra de Binissalem per al seu pròxim videojoc.

Totes les possibilitats d’aquest material, es podran conèixer durant aquest cap de setmana a la Fira de la Pedra de Binissalem.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Jornada de neteja i conscienciació a Palma

Amb el títol “Allibera 1 metre quadrat”, Ecoembes i Seo Bird/Life han duit avui a terme una nova campanya de recollida de fems i residus. Han actuat a més de...

Joan Riutort, nou batle de Santa Eugènia

El cap de llista de l'agrupació electoral FSE substitueix el socialista Pep Lluís Urraca al capdavant del consistori taujà

Dos homes apunyalats a Palma

Els han traslladat a Son Llàtzer i estan detinguts. Passaran disposició del jutge

Els jardins de la Misericòrdia acullen el Palma Mercat Art

Setze artistes amb estils ben diferents mostren aquest dissabte les seves obres