X

Torna la Fira del Comerç de Binissalem

Les botigues del poble seran al carrer durant tot el cap de setmana

16/03/2024

Torna la Fira del Comerç de Binissalem

Binissalem celebra una nova edició de la Fira del Comerç i, per això, treu les botigues al carrer durant tot el cap de setmana. Es tracta de promocionar els productes locals i de proximitat per incentivar l’economia local. Una iniciativa que vol que els residents no es desplacin, ni facin servir el cotxe a l’hora de fer la compra. A la plaça, hi tenen de tot: paradetes on venen roba, complements o dissenyen collarets. No hi falten les de menjar: embotits, formatges, olives i bunyols. Tampoc no hi han faltat les flors i les plantes, aturada obligada per a molts, que ja volen engalanar els seus balcons i terrasses.

Aquesta Fira del Comerç vol promocionar els productes de quilòmetre zero, la relació entre els botiguers i la gent, que els puguin assessorar sobre els millors productes.
També s’ha organitzat un taller de pintura i de ganxet, que ha reunit dones de diferents generacions, avui han fet una cartera. I a més de comprar, també hi ha hagut temps per gaudir d’una exhibició de trial i no hi ha faltat ni el ball ni la música.

16/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris