X

Torna la llum de Nadal a totes les illes

Els municipis ja han celebrat les enceses de la decoració nadalenca

04/12/2021

Torna la llum de Nadal a totes les illes

Encesa oficial de llums de Nadal i obertura de mercats a totes les illes. A Eivissa, divendres l’acte d’inauguració tengué lloc al passeig de Vara de Rei. L’arbre de Nadal i la resta d’elements decoratius ja donen pas a un programa de festes carregat de propostes. El cor infantil de l’Escola de Música ja cantà ahir vespre algunes nadales i ja està obert el Mercat de Nadal amb una dotzena de casetes plenes de regals i productes artesans per decorar aquesta època nadalenca.

Un estampa molt similar també ja es pot veure a Formentera. Fent-ho venir bé amb el dia del seu patró, Sant Francesc Xavier, els formenterers recuperaren la torrada popular, envoltats de festa nadalenca perquè també donaren el sus al mercadet de Nadal, que estarà obert fins dia 6 de gener.

En el cas de Menorca, a Ciutadella, l’anunci de Nadal va anar a càrrec de la Companyia de Circ Stròmboli amb un espectacle de música i llum i, fins i tot, amb un compte enrere. El mercat nadalenc enguany s’ha instal·lat a la plaça de la Catedral.

Finalment, també a Mallorca, a pobles com Pollença, els ajuntaments han aprofitat els arbres de les places per ambientar-los i donar al poble aquest ambient nadalenc que s’hi instal·la de cada vegada més . En aquest cas, ho feren a cop de batucada.

04/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris