X

La tornada imminent de creuers desmantella el punt d’acollida temporal de migrants a l’Estació Marítima de Palma

Els sindicats policials denuncien a IB3 Notícies que la situació als calabossos és preocupant

09/06/2021

La tornada imminent de creuers desmantella el punt d’acollida temporal de migrants a l’Estació Marítima de Palma

Fins ara eren acollits a l'Estació Marítima número 6 del Port de Palma, cedida per l'Autoritat Portuària.

14 dels darrers 17 migrants interceptats a Calvià romanen als calabossos de la Prefectura de la Policia Nacional on, a mitjan matí, tècnics sanitaris s’hi han desplaçat per realitzar·los les proves PCR. La situació als calabossos és preocupant. Ho diuen els sindicats policials. Fins ara, no hi ha manca d’espai, però asseguren que els agents es veuen obligats a redoblar esforços per mantenir els protocols sanitaris.

Fins fa unes setmanes, els migrants que arribaven en pastera a Mallorca eren acollits a l’Estació Marítima número 6 del Port de Palma, cedida per l’Autoritat Portuària. És la dedicada als creueristes, i ara mateix no s’hi pot accedir perquè s’habilita per la tornada imminent de creuers. A dia d’avui, encara hi ha espai; perquè entre els 21 migrants interceptats el passat dilluns hi ha hagut un positiu per Covid; que ha estat traslladats a un centre hospitalari; mentre que els altres 20 han estat duits a l’hotel Covid per fer quarantena.

La darrera embarcació va ser detectada anit passada per un vigilant de seguretat de Port Adriano, que va donar avís als cossos de seguretat. És la primera vegada que una d’aquestes embarcacions és detectada a la costa de Calvià. Els 17 migrants varen ser interceptats en diferents carrers de Port Adriano i Santa Ponça. Tot són homes i aparentment en bon estat de salut; a excepció d’un d’ells que va ser traslladat a un hospital per ser tractat d’una patologia, que no té res a veure amb la Covid. Altres dos han manifestat ser menors d’edat i s’està en espera de les proves radiològiques per confirmar-ho.


Intercepten a Calvià 17 migrants que haurien arribat amb pastera

09/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris