economia

Tornar a la pagesia en temps de crisi

Ja subministren algunes escoles i supermercats i ultimen el plà de negoci i estudi de mercat per afrontar les vendes a domicili

Tornar+a+la+pagesia+en+temps+de+crisi

La Cooperativa Pagesos Ecològics de Mallorca uneix les forces per la venda de productes hortofrutícoles. En només 1 any, més d’una dotzena de productors s’han afegit a un projecte que ja abasteix 3 escoles i supermercats, i ara fa feina per fomentar la venda a domicili.

Marçal és un dels 30 pagesos que forma part de Pagesos Ecològics de Mallorca. Té producció de pollastres, però fa uns mesos que va decidir unir forces amb altres col·legues per potenciar la venda de productes de l’hort.

De moment, en manco d’1 any d’existència, la secció d’hort dels Pagesos Ecològics de Mallorca consta d’una dotzena de membres, xifra considerable tenint en compte la situació de la pagesia illenca.

El sistema de producció i distribució és tot un exemple de feina cooperativa.

La Cooperativa elabora actualment el pla de negoci i l’estudi de mercat per fer el bot al següent gran objectiu: la venda a domicili.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les empreses sabateres de les Illes s’estan “descapitalitzant”, segons AFACA

La presidenta del Govern s'ha reunit amb l'Associació Balear de Fabricants de Calçat per veure de quina manera poden acollir-se...

Els treballadors mantenen la vaga de recollida de fems a Son Servera

La plantilla demana que en espera que s'apliqui el conveni autonòmic, s'actualitzin les taules salarials