X

Tornen a Maó les visites guiades al Llatzeret

Enguany, per primera vegada, s'ofereixen serveis de guia només amb anglès tots els dijous

15/05/2022

Tornen a Maó les visites guiades al Llatzeret

Des del primer de maig, és possible conèixer un altre cop com funcionava el Llatzeret del port de Maó. La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha reprès fins al 31 d’octubre les visites guiades a l’antiga fortalesa sanitària que manà construir Carles III el 1786.

Com és per dintre el Llatzeret, com s’hi feien els controls als vaixells sospitosos de portar malalties contagioses, com van passar quarantena entre els seus murs prop de 400 mil persones… Són preguntes que continuen despertant cada any la curiositat de centenars de persones que aprofiten el començament de la temporada per visitar aquesta antiga fortalesa sanitària del port de Maó. La Fundació Foment del Turisme de Menorca confia a tornar aquest estiu a xifres prepandèmiques i superar el nombre de visites de 2019.

Enguany, per primera vegada, s’ofereixen serveis de guia només amb anglès tots els dijous. També per a grups reduïts com aquest, de quatre persones. Un matrimoni anglès i un d’alemany, als quals sorprèn el bon estat de conservació general del conjunt.

La visita guiada al Llatzeret té una durada de dues hores i mitja. Una oportunitat única d’entrar en contacte amb una part viva de la història del port de Maó.

15/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris