X

Tornen amb novetats les restriccions d’accés a cala Salada

L'Ajuntament de Sant Antoni habilita un carrerany per accedir ràpidament des dels arcs fins a la platja i més espai per estacionar

05/05/2024

Tornen amb novetats les restriccions d’accés a cala Salada

L’accés controlat a cala Salada i cala Saladeta, al municipi de Sant Antoni de Portmany, torna a aplicar-se fins al pròxim 15 d’octubre. Els aparcaments a la zona restringida s’han ampliat fins a les 140 places. Una vegada plens, només s’hi podrà arribar a peu o en autocar.

En aquesta primera setmana de funcionament, l’afluència de cotxes no ha arribat a omplir els aparcaments i encara no s’ha hagut de baixar la barrera, tot i que els autobusos que surten des de Can Coix ja baixen plens. La regidora de Medi Ambient de Sant Antoni, Pepita Torres, explica que l’horari d’accés limitat és de les 9.30 a les 17 hores i “per enguany es disposa de tres persones controlant l’àrea, amb una quarta de reforç”.

També s’ha habilitat un carrerany directe a cala Salada des de l’aparcament dels arcs. Només les motos i persones amb mobilitat reduïda poden aparcar a la platja, però els primers banyistes no tenen inconvenient a deixar el cotxe més amunt. Les restriccions s’apliquen per reduir el risc d’incendi i facilitar l’arribada dels serveis d’emergències.

05/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris