X

Tornen les visites d’horabaixa a les terrasses de la Seu

La primera visita es va fer ahir i va estar passada per aigua, però el recorregut es pot fer a partir d'aquest mes tots els dijous a les vuit del capvespre

26/05/2023

Tornen les visites d’horabaixa a les terrasses de la Seu

Un dels primers grups que enguany visita les terrasses.

Ariadna Mir

Així va ser la primera visita d’horabaixa que s’ha fet enguany a les terrasses de la seu. Una activitat que es torna a reactivar cada dijous a les vuit de l’horabaixa i que aquesta vegada mostra llocs que no inclou la visita lliure que es fa els dematins. Concretament es tracta de la sala mitja, un lloc que s’emprava de presó i on posteriorment es va allotjar Gaudí durant els seus treballs a la catedral, i els pinacles de la façana principal de la Seu.

Tres grups ,de fins a 30 persones cada un, fan la visita amb un guia que els explica la historia i curiositats de les terrasses. Es poden fer visites en català, castellà i anglès. L’entrada es paga a 25 euros, set en cas dels residents. Veure la posta de sol i la ciutat de Palma a vista d’ocell és un espectacle únic i també permet veure de ben a prop detalls arquitectònics de la Seu. Un exemple n’és el rosetó major de la catedral, o també els vitralls i les gàrgoles. Tot un espectacle que, això sí, ahir es va veure minvat per mor del mal temps.

26/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris