X
7

Tot a punt a l’aeroport de Palma per l’arribada dels primers turistes

Aquest dilluns s'estrena el pla pilot de turisme internacional amb dos vols procedents d'Alemanya

14/06/2020

Tot a punt a l’aeroport de Palma per l’arribada dels primers turistes

Ni rastre de turistes aquest diumenge a l’aeroport de Palma. Una imatge que canviarà demà a les deu i mitja del matí quan hi aterri el primer vol del pla pilot procedent de Düsseldorf. Una arribada de la qual els taxistes no es beneficiaran, de moment.

El segon vol arribarà a les sis de l’horabaixa de Frankfurt. En total seran 47 avions en 15 dies que transportaran de manera esglaonada 10.900 alemanys. A Son Sant Joan tot està a punt. Igual que la resta de passatgers, se’ls prendrà la temperatura amb càmeres i faran el mateix recorregut per recollir l’equipatge i sortir de la terminal. L’única diferència, almanco fins diumenge, és que els turistes del pla pilot no hauran de fer la quarantena. El 21 de juny Espanya reobre les fronteres als passatgers de l’espai Schengen. En els darrers 15 dies, 1.175 viatgers arribats a Palma des de l’estranger, han hagut de romandre al seu allotjament durant dues setmanes, segons Sanitat Exterior.

Des que està permesa la mobilitat entre illes, hi ha més moviment a l’aeroport i retrobaments entre famílies, com aquest. L’any passat en aquestes dates, l’aeroport de Palma operava 800 vols al dia. Una xifra que contrasta amb els 40 vols d’ara.

14/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT