X

Tot a punt per al sorteig de la grossa de Nadal

IB3 ho transmet en directe amb una programació especial a la ràdio, la televisió i en línia a ib3.org

22/12/2022

Tot a punt per al sorteig de la grossa de Nadal

El Teatro Real de Madrid ha obert les seves portes a les 6:30 del matí per acollir el públic que no vol perdre’s el tret de sortida oficiós a les festes de Nadal: el sorteig de la grossa de Loteries i Apostes de l’Estat.: es repartiran 2.520 milions d’euros en premis, entre els quals la grossa de 4.000.000 euros a la sèrie.

Els ciutadans de Balears juguen una mitjana de 39,63 euros a la Loteria de Nadal, la qual cosa situa a l’arxipèlag com la comunitat on menys es jugarà aquest sorteig, amb 232.407 bitllets i 46,4 milions d’euros consignats. Els ciutadans de Castella i Lleó, La Rioja i Astúries són els que se’n gastaran més.

IB3 ho retransmet en directe a través d’un programa especial de l’equip dels Serveis Informatius d’IB3 Televisió, conduït per Àngela Alfaro i Josep Salmeron, a partir de les 08.50 hores. Així mateix, amb un programa especial del programa Al dia d’IB3 Ràdio conduït per Maria Ferrer i el seu equip a partir de les 9. També en línia a través del web IB3.org/directe.

Al pati de butaques de la seu de la rifa ja s’han vist les habituals disfresses d’alguns assistents com es pot veure al recull de fotografies adjunt.


La rifa de Nadal en directe a IB3: caurà la grossa a Balears?

22/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT