societat

Tot a punt per inaugurar la Fira Nàutica 2021

La fira nàutica començarà el tres de juny

Tot+a+punt+per+inaugurar+la+Fira+N%C3%A0utica+2021

La prohibició de celebrar fires, mostres i festes populars es manté tot i la nova revisió de les restriccions. Això sí, el Butlletí publica que sí que es permet la celebració de la Fira Nàutica. I clar, al Port de Palma ja està tot a punt.

Demà els expositors començaran a dur material a la Palma International Boat Show. Ja han tallat el vial que uneix el Moll Vell amb el Mollet, com es fa cada any.

La fira nàutica començarà el tres de juny. Enguany, primera edició en pandèmia, hi haurà distància social, control de cabuda, i les confirmacions dels expositors arriben al darrer moment.

La producció mundial de components nàutics, igual que la d’altres sectors, s’ha frenat per la crisi, i això ha causat cert desabastiment. N’hi ha que anul·len perquè la fabricació dels vaixells es torba més del que esperaven.

Però els organitzadors destaquen que, enguany, a la fira s’exposaran moltes novetats que no s’han pogut mostrar fins ara per la falta d’aparadors com aquest.

L’esdeveniment se sol fer a l’abril. L’any passat no n’hi va haver, i enguany, esperen ser un gra d’arena més per recuperar el turisme.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol