economia

Tot a punt per la FITUR a Madrid

Aquest dimecres s'inaugura la fira turística internacional, on les Illes disposen d'un espai promocional de prop de 1000 metres quadrats

Tot+a+punt+per+la+FITUR+a+Madrid

FITUR és una bona oportunitat per donar-se a conèixer. Aquest dimecres, la fira turística internacional s’inaugura a Madrid, i les Illes Balears hi seran presents amb un espai promocional de gairebé mil metres quadrats.

Enguany, el protagonista de l’estand balear serà el turisme sostenible. Hi haurà punts de recollida selectiva i punts d’informació a tota l’àrea expositiva. Fundació Deixalles i Càritas Mallorca lliuraran als visitants objectes de promoció fets amb materials reciclats.

També hi haurà panells per informar dels projectes principals finançats amb l’impost de turisme sostenible. S’han eliminat barreres arquitectòniques i tots els materials de l’estand seran reciclats per les altres fires d’enguany.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

Cercador |


més contingut relacionat

Sa Pobla començarà l’exportació de la patata al mes de març tal com estava previst

La Conselleria d'Agricultura ha acordat amb el ministeri britànic mantenir els requisits fitosanitaris actuals d'exportació

El TSJB estudiarà la petició dels restauradors perquè se suspenguin els tancaments

Els empresaris acaben de presentar una sol·licitud de mesures cautelaríssimes. Reclamen la reobertura imminent dels seus establiments.

Aena perd 126 milions d’euros a causa de la pandèmia durant el 2020

És la primera vegada que presenta xifres negatives des del 2012