X

Tot a punt perquè comenci la fase prèvia de les obres de reforma del Passeig Marítim de Palma

En aquesta fase inicial, que s'allargarà fins a mitjan gener, s'eliminaran voreres, es crearan accessos provisionals per a residents i es recol·locaran puntualment semàfors i parades de bus

17/11/2022

Tot a punt perquè comenci la fase prèvia de les obres de reforma del Passeig Marítim de Palma

Les càmeres d’IB3 Notícies han captat avui com els tècnics de les obres del Passeig Marítim comprovaven que tot estava a punt perquè demà comencin les obres. En la primera fase, les tasques se centraran de la mitjana existent fins a la part interior de la via. S’eliminaran els aparcaments de davora la mar per habilitar-hi dos carrils més.

Al llarg de les obres hi haurà 4 carrils de circulació operatius, exceptuant el tram des de la Torre Paraires fins a Porto Pi, que durant la segona fase, que durarà 8 mesos, només en tendrà 3. Serà ja en la recta final de les obres quan les feines se centraran a la zona més pròxima al mar, tot habilitant l’accés a pantalans i embarcacions. La segona i la tercera fase se solaparan i en total, les obres es preveu que durin 20 mesos.

Hotelers, restauradors, comerciants, empresaris de sales de festa i distribuidors han creat una mesa de treball per traslladar a l’administració les seves reclamacions. La primera: no haver de pagar la taxa de terrasses mentre durin les tasques. També proposen que les institucions adquireixin el solar de la Fundació Natzaret, on abans hi havia la discoteca Pachá, per fer-hi un nou aparcament.

17/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT