societat

Tot llest per als tests massius del Rafal Nou

Fins a 20.000 residents poden fer-se la prova


La presidenta del Govern també ha anunciat avui l’inici de proves massives a la zona bàsica de salut del Rafal Nou de Palma. El poliesportiu Germans Escalas ja està preparat per a començar demà la primera de les tres jornades de tests d’antígens. Se la poden fer voluntàriament tots els residents majors de 16 anys que visquin als barris del Rafal Nou i Estadi Balear i a algunes zones del Rafal Vell i el Viver.

Fins a 20.000 residents de la zona bàsica de salut des Rafal Nou estan cridats a venir al poliesportiu Germans Escales per fer-se una prova d’antígens. Es tracta d’una nova ronda de tests massius, aquesta vegada a Palma, que començaran demà dilluns i s’allargaran fins al dimecres.

A l’aparcament del poliesportiu Germans Escales ja estan preparades les tanques per a fer coa. S’hi podran acostar els residents de quatre barris de Palma: es Rafal Nou i l’Estadi Balear, i part des Rafal Vell i des Viver. La condició: ser major de 16 anys i tenir com referència el centre de Salut es Rafal-es Viver. No farà falta cita prèvia, només anar al poliesportiu qualsevol amb el DNI entre les 9 del matí i les 6 de l’horabaixa.

La zona bàsica de Salut des Rafal Nou ha vist créixer la incidència de la COVID-19 en les darreres setmanes i, per això, la Conselleria de Salut, en col·laboració amb l’Ajuntament de Palma, ha posat en marxa aquests tres nous dies de filtratge. És la segona vegada que es fan proves massives a Palma. La primera va ser a principis de setembre a Son Gotleu, tot i que en aquella ocasió, es van realitzar proves PCR i no d’antígens.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

“A mi no m’agradaria dormir a un garatge; als polítics, per ventura sí”

Com ja va passar l'agost, la falta d'espai als calabossos de les comissaries, on romanen detinguts els inmigrants irregulars fins...

L’escultora i pintora Amparo Sard, cap d’estudis del grau universitari de Belles Arts

Adema, l'escola adscrita a la UIB oferirà els estudis el curs que ve

Concentracions a Palma per desbloquejar les negociacions del vuitè Conveni estatal de la dependència

El sector demana millores salarials i que s'ajustin les ràtios i les noves contractacions per poder oferir qualitat assistencial

Comença el curs 2021-22 a la UIB

L'objectiu és la màxima presencialitat possible