Tots els detalls de la jornada 7 de Tercera

El Santanyí continua líder de la categoria després de guanyar 1 a 2 al Binissalem

25/10/2022

7

El Santanyí és el líder de Tercera, empatat a 17 punts amb la Penya Independent. El conjunt de Tato continua sumant de tres. Aquesta jornada 7 ha guanyat 1 a 2 al camp del Binissalem. Al minut 47, Jaume Pons avança els assules amb un xut creuat. Però, poc després, Xesc Navalón fa l’empat per als santanyiners. El davanter és el pitxitxi de la categoria amb 8 gols. I al darrer minut de partit, Víctor Barber, amb un llançament de falta directa, dona el triomf al Santanyí. És la tercera diana que marquen de falta els santanyiners en dos partits.

El Platges de Calvià no aixeca el cap i suma una nova desfeta. Ja en són quatre als darrers cinc partits. Aquesta jornada, derrota dura, 0 a 3 contra el Manacor, que és el tercer classificat. Tot i tenir bones ocasions, els de Carlos Martínez no varen estar encertats. Al contrari que els manacorins, que la primera que tenen, cap endins. Gol d’Alberto Pareja al 25. El mateix jugador repeteix al segon temps, al minut 56. Golàs de llarga distància per deixar el partit ben encaminat. I ja al 76, Tomeu Horrach fa el de la sentència per al Manacor.

Quart a la taula hi trobam l’Andratx. Els de José Contreras s’imposaren 2 a 0 al Mercadal. El primer gol arriba després d’una jugada llarguíssima. Després d’intentar-ho dues vegades, la tercera és la bona. Javi Castedo l’agafa dins l’àrea i afusella la porteria menorquina al minut 7. Adri Garrido frega el segon per als andritxols després d’una jugada espectacular que se’n va fora per poc. Però Garrido volia marcar. I al 23, el davanter arranca la moto, es desfà dels seus defensors, posa la directa i marca el 2 a 0 definitiu per a l’Andratx. És el setè gol d’Adri Garrido aquesta temporada.

I festival de gols en el duel entre els dos Sant Jordis. 2 a 4 guanyaren els pitiüsos als mallorquins. La Penya Sant Jordi deixa sentenciat el duel amb tres gols en 25 minuts. Quesada de cap al minut 10 avança els de Kevin Martínez. Diego Marin fa el segon al 22 i Luis Gutiérrez, també de cap, fa el tercer per als pitiüsos. I al minut 31, Pedro Rodríguez escurça distàncies per al Sant Jordi des dels onze metres. A l’inici del segon temps, Luis Gutiérrez fa el quart gol després d’aprofitar una pilota morta dins l’àrea. I al 75, Mateu Bonnín maquilla el resultat amb el 2 a 4 definitiu.

La jornada 7 també ens deixa els resultats següents: Poblense 1-0 Sóller, Llosetense 1-1 Constància i Inter Manacor 1-1 Collerense.