Tots els detalls de la jornada 8 de Tercera

El Santanyí perd el lideratge després de caure golejat 0 a 5 davant l'Andratx

01/11/2022

7

El Santanyí ha perdut el lideratge després de perdre per golejada 0 a 5 contra l’Andratx, que ara són segons classificats. El duel deixa un nom propi Adri Garrido. El davanter andritxol va marcar un hat-trick. A més, ell és qui dona l’assistència a Javi Castedo perquè marqui el 0 a 1 al minut 4. Al 39 arriba la primera diana del palmesà. Centrada d’Alarcón i rematada de cap al fons de la xarxa de Garrido. Al segon temps, al 56, el davanter aprofita una passada de Lorente per marcar el 0 a 3. El quart torna a ser obra de Castedo. El primer xut l’atura Toni Dols, però Castedo torna a agafar el refús i marca. I ja al minut 83 Garrido completa el seu hat-trick després de rematar una centrada del mateix Castedo. Amb aquests tres gols Adri Garrido se situa pitxitxi de tota la Tercera Divisió amb 10 dianes.

Tercer classificat trobam la Penya Independent que va encaixar, contra el Poblense, els seus primers dos gols de la temporada. El partit comença de cara per als de Mario Ormaechea, que s’avancen amb un gol de Bilal Essabar al minut 21. A la segona meitat, Mateu Ferrer romp la ratxa d’imbatibilitat de vuit jornades sense encaixar dels pitiüsos amb un gol de penal al 72. El mateix Mateu Ferrer posa per davant als d’Óscar Troya al 83 amb una rematada potent de cap. Però dos minuts després Emilio Pérez rescata un punt per la Penya Independent. El Poblense és cinquè classificat.

Sisè és el Llosetense. Els de Nico López guanyaren al Mercadal 0 a 2 al Municipal de Sant Martí. Els dos gols arriben a la segona part. Carosso aprofita una mala sortida de Samuel per marcar amb una gran vaselina. Al 72 el tècnic dels menorquins Lluís Vidal és expulsat per protestar. I deu minuits després De la Vega sentencia el duel pel Llosetense amb el 0 a 2 final.

El Platges tornar al camí de la victòria contra la Penya Santy Jordi després de sis jornades sense fer-ho. Aquest gol de cap de Lluis Ballester al 52 dona els tres punts als de Carlos Martínez.

I a Can Maiol empat 1-1 entre Sóller i Binissalem. Al 31 Fortesa fa el primer pels de Miquel Àngel Ferrer des dels onze metres. I al 85 Aldo Díaz amb una bona rematada de cap marca l’empat a un pels sollerics. El jugador passa de l’alegria a la tristesa en pocs segons. El jugador corr a cercar la pilota i espitja al porter binissalemer. L’àrbitre no s’ho pensa i l’expulsa.

Aquesta jornada 8 també ens ha deixat dos resultats més. Constància 5-0 Sant Jordi i Collerense 1-0 Portmany.