11

Tots els detalls de la jornada 9 de Tercera

Manacor, Andratx i Santanyí empataren els seus partits

08/11/2022

El Manacor continua líder de Tercera, tot i l’empat 1-1 contra el Portmany. Un duel que els manacorins haurien pogut perdre si no fos pel recital d’aturades de l’exporter balearico Xavi Ginard. Ni a la primera, ni a la segona, ni a la tercera. És al quart intent quan arriba el gol pitiús. Meissa Sock aprofita que la pilota pega al travesser per marcar de cap al 29. Però, deu minuts després, Nico Rubio també de cap, fa l’empat per als de Miquel Gomila. El Portmany pot guanyar, però Xavi Ginard torna a salvar els manacorins amb una bona mà.

Com a segon classificat hi trobam l’Andratx. El conjunt de José Contreras empatà a zero a sa Plana contra el Llosetense. El conjunt andritxol és el que més s’acosta a la porteria rival, però no varen estar encertats.

El Santanyí, quart a la taula, suma el segon partit sense guanyar. Aquesta jornada empat 1-1 contra el Sóller. Els de Tato són els primers que ho proven, però el gol es resisteix. Els sollerics, en canvi, aprofiten la primera que tenen. Bona jugada combinada que culmina Bosch al minut 10. El mateix futbolista pot ampliar l’avantatge des dels onze metres, però envia la pilota als niguls. I al 76 Victor Barber amb una rematada subtil, marca l’empat per als de Tato. El Santanyí pot guanyar als darrers minuts, però el pal i Miquel Amengual eviten el gol.

A Na Capellera, l’Inter Manacor i la Penya Sant Jordi empataren a dos. Luis Gutiérrez, al 19, aprofita una errada dels manacorins per batre Jaume Ferrer amb una gran vaselina. A l’inici de la segona meitat, Carles Fernández empata el duel per als de Miquel Aguado. I al tram final del partit, l’àrbitre xiula penal per mans de De Lafuente. Jordi Ramis transforma la pena màxima. I al darrer minut, Diego Marin aprofita una pilota morta a la frontal per marcar el definitiu empat a dos.

El cap de setmana també ens deixa el Platges de Calvià 1-1 Constància i el Sant Jordi 0-3 Mercadal. La novena jornada la tanca avui capvespre el duel que disputaran el Poblense i el Collerense.