Tots els detalls de la sisena jornada a Tercera

El Santanyí es manté líder impulsat per Xesc Navalón, que és el pitxitxi de la categoria amb 7 dianes

18/10/2022

La Penya Independent de Mario Ormaechea segueix l’estela del Santanyí, amb qui continua empatant després de superar l’Inter Manacor. Els taronges s’avancen a la segona part gràcies a un córner que Amat converteix en l’únic gol del partit. En un partit amb poques ocasions, la gran majoria dels locals, un altre servei de cantonada, està a punt de suposar la sentència, però la rematada de Borja Jiménez topa amb el pal.

A dos punts del líder es troba l’Andratx, que va guanyar a Binissalem. Un partit que es va començar a decantar ben prest pels andritxols. Penal i expulsió de Bennàssar, jugador dels locals. I des dels onze metres no falla Diego Martínez. La resta de gols arriba a la segona part. Al minut 48, Garrido lluita i aconsegueix una pilota, fa una paret dins l’àrea i fa el zero a dos. Gallardo primer, i Castedo després, desaprofiten el tercer. Qui ho aconsegueix és de nou Garrido, que ja en suma sis. El gol de l’honor per als locals arriba de penal. Falta de Gallardo a Forteza dins l’àrea. I és Gurrionero qui fa l’1-3 definitiu des del punt de penal.

Primera victòria de la temporada per al Constància. 3-0 contra el Mercadal. Després d’un intercanvi de cops entre els dos equips, s’avancen els locals amb un xut aferrat al pal de Mateu Roca. A partir d’aquí el partit es converteix en un monòleg dels inquers amb ocasions tan clares com aquesta. I és Enric Sánchez qui fa el dos a zero pel Constància. Era el gol de la tranquil·litat al minut 52 i deu més tard arribaria el de la sentència. Suasi de cap és l’autor de la diana que arrodoneix la victòria inquera, la primera que els serveix per pujar a la setena posició. El Mercadal és desè.

Victòria de la Penya Esportiva Sant Jordi contra el Llosetense. Els eivissencs aconseguiren els tres punts amb justícia després de fer dues dianes en un minut: al 56 i al 57 i amb doblet. Luis Gutiérrez va ser l’autor de les dues dianes.

La resta de partits de Tercera són el Manacor 6-2 Sant Jordi; Collerense 1-0 Platges de Calvià i Sóller 0-1 Portmany.