X

Tradició, il·lusió i màgia al VII Contrallum de Sineu

Un recorregut marcat per espelmes que conduïa als visitants a 11 instal·lacions lumíniques

13/11/2022

Tradició, il·lusió i màgia al VII Contrallum de Sineu

Quasi a les fosques, i en silenci, es varen passejar centenars de persones per la barriada de ses Cases Noves de Sineu. Les espelmes marcaven el camí a seguir i, entremig, 11 instal·lacions lumíniques que parlaven del pas del temps. Tal com explica Maria Magdalena Genovart, membre del Col·lectiu Contrallum, els assistents varen poder veure “coses velles que han entrat en desús”, el que convida al passejant a “pensar amb el temps i l’antany”.

Entre altres, varen fer un garbell per porgar el gra, una simulació dels Camps Elisis, regadores de colors o unes botelles de vi davall una parra. I al final del recorregut a la plaça dels Donants de Sang, varen poder gaudir d’una performance amb dansa.

Els visitants varen coincidir en dir que totes les obres els hi havien agradat. Ara bé, es varen queixar, l’únic però, que hi havia “massa gent”.

Tot i això, la nit de llums i patrimoni, que des del 2016 es fa prop del dia de Sant Martí, va transcórrer amb normalitat i havent complit el seu objectiu, el de posar en valorar el patrimoni arquitectònic i cultural de Sineu en una nit il·lusionant.

13/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT