cultura

‘Transbord’, escrita per Sebastià Portell, al Teatre Principal de Palma

Un espectacle a favor del goig de viure, i a l'hora, una denuncia de la hipocresia, la transfòbia i el masclisme de la societat

%E2%80%98Transbord%E2%80%99%2C+escrita+per+Sebasti%C3%A0+Portell%2C+al+Teatre+Principal+de+Palma

Un espectacle a favor del goig per la vida, però alhora, una denúncia social . Així és l’obra teatral “Transbord, que dia 1 i 2 de novembre representarà al Teatre Principal de Palma.

Els actors Assun Planas i Marc Joy protagonitzen “Transbord”. L’obra es basa en el text de Sebastià Portell, amb el qual va ser finalista del 4t Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balers.

L’obra teatral fa un recorregut per la identitat de gènere. Una qüestió que passa de ser individual per convertir-se en un dels grans reptes de les societats occidentals. Així ho explica Portell.

Dirigida per Miquel Gorriz, relata la transició de génere d’un jove que esdevé en un gran laberint personal, social i també burocràtic.

Lluny de ser un al·legat a favor de les llibertats personals, Transbord és essencialment vitalista. Un espectacle a favor del goig de viure. Al mateix temps denuncia la hipocresia, la transfòbia i el masclisme de la societat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

resums any 2018


més contingut relacionat

Tot a punt pels concerts de la revetla de Sant Sebastià

El parc de sa Feixina s'estrena enguany com a nou escenari, amb una aposta per la música electrònica

Troben una llar de foc talaiòtica al poblat de Torralba d’en Salort

Les troballes s'han fet a l'exterior del recinte de la taula, que és la primera zona d'aquestes característiques que s'excava...

Es Castell, vist des de la perspectiva d’Àngel Ruiz i Pablo

Fa 18 anys que l'Ajuntament ofereix rutes guiades pel poble, que va veure néixer al seu fill il·lustre