X

Treballadors de seguretat de Son Sant Joan denuncien jornades de 16 hores

Arriben a fer, segons el sindicat, 80 hores extres en un mes, incomplint l'Estatut dels Treballadors

20/08/2018

Treballadors de seguretat de Son Sant Joan denuncien jornades de 16 hores

El coordinador del sindicat Alternativa Sindical a les Illes, Pedro Soler, denuncia que els treballadors de seguretat de l’Aeroport de Son Sant Joan fan jornades maratonianes que perjudiquen el seu rendiment i afecten la seguretat de l’aeròdrom. Soler assegura que l’excés d’hores de feina recau sobretot en els treballadors eventuals i els fixes discontinus: “Hi ha treballadors que es poden passar 10, 12 0 14 hores fent la mateixa feina, davant un escàner. Passat un temps, tenen problemes i això mai no s’associacia amb una malaltia de salut laboral”.

Arriben a fer, segons el sindicat, 80 hores extres en un mes, incomplint l’Estatut dels Treballadors. A més diuen que les jornades, de fins a 16 hores, es desenvolupen en feines de vital importància per a la seguretat de l’aeroport. Alternativa Sindical lamenta que cap organisme de l’Administració pública posi remei a aquesta situació.

AENA eludeix qualsevol responsabilitat i assegura que l’empresa Trablisa és la responsable de controlar que les condicions laborals dels treballadors de seguretat siguin correctes.

20/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT