X

Treballadors i comerciants lamenten que les obres d’Isidor Macabich coincideixin amb la temporada turística

Es preveu que les obres, que tenen un cost de 4,5 milions d'euros, finalitzin a finals de març del 2023

06/05/2022

Treballadors i comerciants lamenten que les obres d’Isidor Macabich coincideixin amb la temporada turística

Treballadors i comerciants del carrer d’Isidor Macabich de Vila lamenten que les obres de la reforma de l’avinguda coincideixin amb la temporada turística. Asseguren que perjudicaran els negocis amb els renous i la impossibilitat de muntar les terrasses. L’Ajuntament d’Eivissa ha començat a organitzar taules informatives per explicar la remodelació als veïnats, treballadors i comerciants, i com es poden solucionar els problemes d’aparcament.

La reforma de l’avinguda d’Isidor Macabich de Vila no agrada a treballadors i comerciants perquè consideren que l’enrenou i la manca d’aparcament que genera perjudicarà l’actual temporada turística.

Per a pal·liar la manca d’aparcament, Vila ha anunciat que des d’aquest divendres hi ha operatives 5.000 places de pàrquing al CETIS. A la plaça de Sa Graduada poden acudir vesins i comerciants per demanar informació sobre la remodelació.

Les obres, que varen començar a finals de març i tenen una durada aproximada d’un any, tenen un cost de 4 milions i mig d’euros.

06/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris