Treballat triomf de l’Atlètic Balears contra l’Alcoià per agafar aire (3-2)

Dioni, Dani Nieto i Marc Baró han conduït els balearicos al tercer triomf consecutiu a casa

09/04/2023

7

Victòria de pes de l’Atlètic Balears a casa contra l’Alcoià per 3-2. Els de Tato sumen 10 dels darrers 12 punts i comencen a agafar aire fora de posicions de descens. Aquest ha estat un triomf d’unió, fe i confiança per continuar escalant posicions a la classificació. Només sis minuts després de l’inici, una passada de Tropi ha servit a Dioni Villalba per obrir el camí amb una extraordinària definició al pal llarg. Els balearicos tenien el partit controlat. Vint minuts més tard, arriba el segon. Centre xut de Dani Nieto, que es fica al fons de la porteria.

Però faltava la dosi d’intriga habitual a la Via de Cintura. Aquesta l’ha posat Alcaina, just començar la segona part, per escurçar distàncies. Era el 2-1 per a l’Alcoià. Laure Sanabria ha reconegut posteriorment a la sala de premsa que “darrere tenim dèficit”.

Quan a poc a poc l’Alcoià aconseguia el domini del joc i les ocasions, apareix Marc Baró per tranquil·litzar les aigües amb un gol olímpic espectacular. L’Estadi Balear ha embogit amb l’obra d’art del lateral blanc-i-blau i ha donat una certa dosi de tranquil·litat. Però el conjunt de Vicente Parras s’ha tornat a beneficiar de la feblesa defensiva balearica per marcar el 3-2 definitiu quan faltava un quart d’hora per al final. Tocava tornar a patir. La confiança ha jugat una mala passada als de Tato, però Lucas Díaz apareix als darrers minuts per evitar l’empat.