X

Tres detinguts a Mallorca i a Eivissa per robatoris a turistes

Un home de 71 anys actuava a miradors, mercats, fars i cales de Mallorca, mentre que s'han identificat dues persones més que han robat tres rellotges d'alta gamma a Sant Antoni

02/07/2022

Tres detinguts a Mallorca i a Eivissa per robatoris a turistes

Redacció

Una persona de 71 anys ha estat detinguda a Artà com a presumpte autor d’una quarantena de robatoris i furts a l’interior de vehicles comesos a miradors, mercats, fars i cales, així com a punts emblemàtics freqüentats per turistes. De fet, la majoria de fets es van cometre a vehicles de lloguer.

El denominador comú dels robatoris era que es produïen a zones amb poca vigilància i es rompia una finestra o es forçava el marc de la porta amb algun instrument. El presumpte autor dels fets és una persona que compta amb un gran historial delictiu per fets similars.

Dos homes detinguts a Sant Antoni

I a Sant Antoni, la Guàrdia Civil ha detingut dos homes com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i un de furt. Durant les darreres setmanes, la Guàrdia Civil havia rebut tres denúncies de turistes a fets que es van produir de matinada a la via pública. En total s’han robat tres rellotges d’alta gamma valorats en 18.000, 17.500 i 35.000 euros.

En un ampli dispositiu de vigilància a la zona d’actuació, el passat dilluns va ser detingut un dels sospitosos i el dijous passat el segon implicat. La investigació continua oberta per la possible recuperació dels rellotges.

02/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris