X

Tres detinguts per robar un rellotge d’alta gamma a un turista

Als detinguts també se'ls van intervenir 3.000 euros en efectiu, paper moneda en divisa i diverses carteres

27/05/2023

Tres detinguts per robar un rellotge d’alta gamma a un turista

Redacció

La Policia Nacional va detenir diumenge passat dues dones d’origen búlgar, de 18 i 29 anys, i un home búlgar, com a presumptes autors d’un delicte de furt, per robar a la víctima un rellotge d’alta gamma.

Segons ha informat la Policia Nacional, els fets van tenir lloc al voltant de les 01.00 hores del diumenge, quan un turista va avisar la Policia que tenia retingudes dues dones, ja que eren les presumptes autores del robatori d’un rellotge d’alta gamma del seu amic, dijous passat.

A l’arribada dels agents, van aclarir l’incident. El dijous anterior un turista va conèixer dues dones que, posteriorment, li haurien ofert serveis sexuals a canvi de diners i, després d’un massatge, la víctima, sense recordar res més, va ser despertat pel seu amic, que havia observat que l’habitació d’hotel, on van ocórrer els fets, estava regirada i que faltava el rellotge que la víctima portava. Per aquest motiu, les presumptes autores van ser detingudes per un delicte de furt.

Després d’una sèrie de gestions, van detenir un home que es disposava abandonar l’Illa en direcció al seu país amb el rellotge sostret. L’home va ser detingut en aquest instant com a presumpte autor d’un delicte de furt i els agents van recuperar el rellotge, que va ser lliurat al seu propietari.

Als detinguts també se’ls van intervenir 3.000 euros en efectiu, paper moneda en divisa i diverses carteres.

27/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris