X

Tres detinguts per vendre marihuana i haixix a Son Gotleu

Els policies van localitzar fins a tres punts de venda en tres immobles diferents de la barriada palmesana

12/11/2023

Tres detinguts per vendre marihuana i haixix a Son Gotleu

Redacció

Dos homes i una dona, d’entre 20 i 25 anys, han estat detinguts com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues, en una operació en la qual s’han desmantellat tres punts de venda d’haixix i marihuana diferents en el barri de Son Gotleu de Palma.

Amb les detencions, la Policia Nacional culmina una recerca contra el tràfic de marihuana i haixix en la barriada de Son Gotleu, en resposta a múltiples informacions ciutadanes sobre el consum de drogues en la zona, ha informat la Prefectura Superior de Policia de les Balears en un comunicat. La Policia Nacional havia rebut a les darreres setmanes queixes de veïns que alertaven d’un increment de persones alienes al barri que deambulaven per la zona i de qui sospitaven que acudien a comprar droga.

Agents de la Policia Nacional van comprovar durant diverses jornades que nombroses persones que no residien al barri hi acudien a comprar marihuana i haixix. Així, els policies van aconseguir localitzar fins a tres punts de venda en tres immobles diferents. Els agents van verificar que, encara que els tres punts eren pròxims, no tenien relació entre ells.

Una vegada van recaptar els elements provatoris necessaris, el passat dijous horabaixa una comitiva policial va accedir als tres punts de venda, per efectuar els registres en els quals van localitzar prop de 700 grams de marihuana, haixix i tusi, així com més de 1.000 euros, quantitats que se sumen a la droga intervinguda al llarg de la investigació. I els agents van detenir als responsables dels tres punts de venda, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

12/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris