X

Tres empreses del Centre Bit a Menorca ofereixen noves aplicacions als negocis de cara al públic

Implementar un codi QR per evitar tocar la carta-menú o un senzill web per vendre en línia són algunes de les propostes tecnològiques

16/05/2020

Vanesa Ortí

Tenir cita prèvia, vendre els productes en línia o consultar la carta d’un restaurant amb el telèfon s’han convertit en canvis necessaris per als comerços i restaurants. A Menorca, tres empreses tecnològiques allotjades al centre Bit, han desenvolupat aplicacions dirigides al teixit empresarial perquè pugui fer front a aquestes novetats.

Evitar les cartes i els menús físics és una de les principals recomanacions sanitàries per al sector de la restauració. L’empresa menorquina ‘1001 Sistema’ ofereix als bars i els restaurants la possibilitat que els seus clients puguin llegir la carta des del seu mòbil sense cap cost.

De moment, són molt pocs els establiments de Menorca que han implementat aquest tipus de software. Però aquests asseguren que els clients sí que el fan servir. La majoria d’establiments esperaran a la fase 2 o 3 per adaptar-se a les noves tecnologies. Pensen que si la situació millora i deixa de ser necessària tanta precaució.

16/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris