X

Tres ferits a un accident d’una avioneta a Maó

Dues de les persones han pogut sortir per elles mateixes, però el pilot atrapat no ha pogut sortir per una possible fractura de clavícula i cops

03/05/2024

Tres ferits a un accident d’una avioneta a Maó

Un accident a prop de l’aeroclub de Menorca. Sembla ser que una avioneta no hauria encarat bé la pista. Un equip d’IB3 Notícies s’ha desplaçat al lloc dels fets, al camí de darrere Malbúger Vell, un espai on s’han desplaçat els bombers, també efectius de la policia per intentar treure una de les persones que ha quedat atrapada.

Es tracta de tres persones, dues han pogut sortir per elles mateixes però el pilot atrapat no ha pogut sortir per una possible fractura de clavícula i cops. L’avioneta ha quedat entre mates i ullastres molt a prop de l’aeroclub de Menorca. Ha ocorregut al voltant de les 8.30 hores del vespre. Els bombers també estan intentant treure l’avioneta d’entre les mates on ha quedat atrapada.

Poc després de l’arribada dels Bombers de Menorca s’ha fet un dispositiu de seguretat al voltant del lloc accidentat perquè ha caigut molta gasolina i els efectius han estat fent feina tallant la vegetació del voltant de l’avioneta. Segons aquestes fonts, els tres accidentats són lleus, dos han sortit en primer moment i el tercer ha hagut de ser rescatat un poc més tard.

Sembla ser que la causa de l’accident podria ser que no han encarat bé la pista de l’aeroclub de Menorca.

 

No és el primer accident d’avioneta a Menorca. L’any 2010 va haver-hi un altre en aquesta zona de l’illa, a prop de la zona. En aquest accident varen morir un pare i un fill, d’origen britànic.

03/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris