X

Tres ferits en un xoc frontal entre dos cotxes a la carretera de Manacor

Un home de 26 anys, en estat greu, va ser traslladat a Son Espases, mentre que les dues dones van sofrir lesions lleus i van ser traslladades a l'Hospital de Llevant

06/05/2023

Tres ferits en un xoc frontal entre dos cotxes a la carretera de Manacor

Redacció

Un home de 26 anys ha resultat ferit de gravetat i dues dones, de 26 i 46 anys, de caràcter lleu, en un accident frontal de dos cotxes a la carretera de Manacor.

Segons ha informat el SAMU 061, el succés va tenir lloc aquest passat divendres, a les 18.35 hores, en el quilòmetre 50 de la carretera de Manacor, quan dos cotxes es van veure implicats en un accident frontal, en el qual diverses persones van resultar afectades. Des de la central de coordinació d’urgències mèdiques es va mobilitzar una ambulància de suport vital avançat i una altra de suport vital bàsic per a atendre els ferits, que, al principi, semblava que estaven atrapats en el vehicle.

A conseqüència d’aquest accident, tres persones van resultar ferides de diferent consideració. Així, un home, espanyol de 26 anys, que presentava lesions greus, va ser traslladat a l’Hospital Universitari de Son Espases, després d’activar-se el codi politrauma. Dues dones, també nacionals, de 26 i 46 anys respectivament, que van sofrir lesions de caràcter lleu, van ser traslladades a l’Hospital de Llevant.

06/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris