X

Tres joves denuncien a les xarxes socials insults homòfobs patits a un forn de Sóller

L'empresa ha demanat disculpes als afectats. Ara els agredits estudien prendre mesures legals: "Si denunciam, serà perquè cap persona del nostre col·lectiu rebi més agressions verbals"

18/09/2023

Tres joves denuncien a les xarxes socials insults homòfobs patits a un forn de Sóller

Redacció

“Vàrem entrar al forn i, mentre dubtàvem sobre què comprar, sentírem com un dels treballadors que ens havia d’atendre deia «Maricons de merda… Ho respect, però no ho compartesc», i seguidament ens va atendre una altra companya”. És el testimoni de Sergi Pau, un dels tres afectats per insults homòfobs a un forn de Sóller el passat divendres, entrevistat aquest dilluns pel programa d’IB3 Televisió ‘Els Dematins’. Segons en Sergi, en un principi no es van donar per al·ludits, en van ser conscients una vegada varen sortir de l’establiment. Ara, tots tres valoren prendre mesures legals “perquè la situació no es torni a repetir”.

“Ens vàrem quedar molt sorpresos, no sabíem com reaccionar, perquè no havíem fet res malament”, ha explicat el periodista valencià. Sergi Pau també ha confirmat que l’empresa ja els ha demanat disculpes pel succeït, tot i que, segons diu, han intentat justificar l’actuació del seu treballador: “Ens varen demanar perdó pels fets aquell mateix divendres. També ens varen voler explicar que la persona que va dir aquells comentaris és un home gran, sord i que aquell dia va tenir molta feina durant el matí”. Unes declaracions que, per a l’afectat, “no justifiquen els insults” que varen rebre.

Així mateix, Sergi Pau decidí denunciar els fets a través de les xarxes socials. “Arran d’explicar què havia passat, hem rebut molt de suport de molta de gent, també de l’associació Ben Amics”, i no descarten denunciar els fets per via legal. De fet, en Sergi ha confirmat que continuen en contacte amb Ben Amics per decidir com procedir legalment. “La nostra finalitat no és boicotejar el forn on va ocórrer tot, sinó que no quedin impunes insults com els que vàrem rebre, i perquè cap persona del nostre col·lectiu rebi més agressions verbals pel fet d’estimar qui vulgui estimar o de ser com vulgui ser”, ha conclòs Sergi Pau.

18/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris