X

Tres llibres de natura i ciència per celebrar Sant Jordi

Entrevista amb Inma Gascón, enginyera agrònoma, paisatgista i una gran apassionada de la natura

22/04/2022

Tres llibres de natura i ciència per celebrar Sant Jordi

Redacció

El programa Meteo d’IB3 Televisió ha entrevistat l’enginyera agrònoma, paisatgista i gran apassionada de la natura Inma Gascón, que recomana tres llibres relacionats amb la naturalesa i la ciència. Tot, amb motiu del dia de Sant Jordi, que es celebra demà, 23 d’abril.

La primera recomanació és La invención de la naturaleza, d’Andrea Wulf, que recull la biografia d’Alexander von Humboldt, l’heroi perdut de la ciència i pare de l’ecologia. Perdido en el paraíso, d’Umberto Pasti, és la segona. Un llibre que Gascón defineix d’extraordinari i “especialment singular, perquè l’autor s’involucra al lloc i explica el progrés i els seus efectes des del punt de vista de la pèrdua de la cultura, del paisatge i dels recursos”.

La tercera i darrera recomanció és El sentido del progreso de mi obra, de l’escriptor espanyol Miguel Delibes, un referent i amant de la naturalesa, i que parla en aquesta obra de com ens estam allunyant de la naturalesa i amb l’estam atacant i afectant amb una velocitat excessiva.

22/04/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris