eivissa

Tres persones moren de Covid-19 a Eivissa en les darreres 24 hores

Un total de set persones han superat la malaltia i han sortit de Ca Na Majora


A Eivissa, tres persones d’avançada edat han mort per mor de la Covid-19 en les darreres 24 hores. Dues d’elles procedents de les residències de Cas Serres i Reina Sofia. Els tres malalts que no ha superat la Covid-19 són una dona de 77 anys procedent de la residència de Cas Serres. Una altra dona de 88 anys procedent de la residència Reina Sofia, i un home de 82 anys que vivia al seu domicili, tots tres amb patologies prèvies.

La bona notícia, però és que 7 persones han superat la malaltia i han sortit de Ca Na Majora, 5 d’ells són usuaris de la residència Reina Sofia. Són tres homes de 87, 71 i 58 anys i dues dones de 77 i 84 anys, a més hi ha dos homes de 97 i 45 anys que han tornat al seu domicili després de superar la malaltia.

Pel que fa a les residències, en les darreres hores no s’han detectat nous contagis. Als cinc centres de gent gran de l’illa hi ha una setantena de positius, 30 usuaris i 42 professionals. La residència Reina Sofia encara està intervinguda pel Govern després del brot de la setmana passada quan es va notificar que hi havia 50 contagis.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

APIES denuncia que la pandèmia ha provocat una major exclusió educativa l’alumnat amb diversitat funcional

Expliquen que els mestres especialistes han deixat d'exercir la seva funció per dedicar-se a les classes ordinàries, a causa de...

La planta de triatge funcionarà amb un sistema d’intel·ligència artificial que reciclarà fins a un 50 per cent dels residus d’Eivissa

El futur contenidor marró, que tractarà la matèria orgànica, arribarà el mes de febrer

La pandèmia no atura les cinc promocions d’edificis de nova construcció que hi ha en marxa a Santa Eulària

El municipi té aproximadament 38.000 habitants però pot créixer fins els 62.165

La campanya ‘Això sí és Eivissa’ del Consell se centra ara en el consum de producte local aquest Nadal

Centrada en els productes que formen part dels plats tradicionals eivissencs a les festes nadalenques