Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

IB3 Cultura

Tres territoris, tres paisatges, un únic amor per l’entorn

La Fundació Coll Bardolet enceta el seu Capvespre Art Fest: un mes d'exposicions, tallers, concerts i conferències


‘Tres paisatges’. Tres maneres diferents d’entendre l’entorn. I un únic amor cap al territori. Un projecte expositiu que neix de l’amistat de tres joves artistes que compartiren taller a Barcelona.

Teodor Vidal és mallorquí i, jugant amb la llum, fa de les seves pintures finestres als jardins. “El jardí és un dels punts més guapos de la cultura mediterrània, on l’ésser humà i la natura conviuen d’una manera constructiva”, afirma l’artista.

El menorquí Marc Coll pren distància amb la pintura tradicional. I utilitza les textures, el volum i els colors per plasmar les seves percepcions. Per la seva banda, el tarragoní Pere Jordi Royo presenta paisatges propers a l’abstracció.

Aquesta és la primera exposició del Capvespre Art Fest a la Fundació Coll Bardolet. “Es combina música, activitats, conferències, exposicions, taller per infants i per adults”, explica Daniel Gallego, director de la fundació.

Fins a principis de novembre, podeu transitar aquesta tríada poètica del paisatge. Un mirall d’una generació que entén la realitat des de múltiples primes, però que troba en l’estima a la terra, la seva comunió.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les Kellys i l’Agenda 2030, a l’avantsala de la Nit de l’Art

L'acte inaugural s'ha celebrat aquest dijous horabaixa al CCA Andratx amb la presència de galeristes, artistes i amants de l'art

Així són els nous videoclips d’Alanaire i Urtain

Ambdós grups mallorquins, ben diferents musicalment, aposten per una estética colorista i molt artística

‘Khamekaye’, fites cap a un territori interior

El projecte de la madrilenya Paula Anta, Premi Mallorca de Fotografia 2020, s'exposa a partir d'aquest dijous al CC Sa Nostra de Palma