media

“Treufoc” ja està disponible a Filmin

La sèrie es va estrenar a IB3 el maig del 2017 i amb les seves tres temporades ha estat en antena fins el maig d'enguany


La sèrie policíaca ‘Treufoc’ d’IB3 està disponible a partir d’aquest divendres a la plataforma Filmin en versió original subtitulada en castellà, a més d’estar en català a la plataforma #ALaCartaIB3 i al canal de Youtube d’IB3.

La sèrie es va estrenar a IB3 Televisió el maig del 2017 i amb les seves tres temporades va estar en antena fins el maig d’aquest any.

La sèrie, que ha obtingut una puntuació d’un 8 i un 9 per part de la premsa especialitzada, ha estat definida per la plataforma com un ‘thriller’ de recerca criminal “ambiciós” i d’una qualitat “sorprenent”.

‘Treufoc’ està protagonitzada per un grup de policies judicials que investiguen uns assassinats ocorreguts a les Illes i que són imitacions d’uns fets que van succeir durant la guerra de Canamunt i Canavall al segle XVII. Durant la recerca es descobrirà un entramat d’abús de poder, corrupció i mort.

Cal recordar que al gener del 2018, la distribuïdora Federation Entertainment, amb seu a París i Los Angeles, va adquirir els drets de distribució internacional de les dues primeres temporades d’aquesta sèrie d’IB3.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Antoni 22/12/2019

    La miraré a veure si és un poc millor que aquesta darrera temporada de Mai neva a Ciutat.

darrers sumaris


més contingut relacionat

El Zoom d’IB3 d’avui: ‘Menors, risc i protecció’

El capítol recull alguns testimonis que expliquen de quina manera els delinqüents explotadors sexuals manipulaven les menors aprofitant la seva situació de vulnerabilitat

22,7 milions d’oients escolten la ràdio cada dia a Espanya

Cada 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Web especial: 24 hores a IB3 Ràdio

Cada 13 de febrer es celebra el Dia Mundial de la Ràdio i IB3 Ràdio vol aprofitar l’ocasió per mostrar com és i com es fa la ràdio

La revista pollencina Punt Informatiu compleix 25 anys

La publicació compta amb més de 700 subscriptors i cada quinze dies venen més de dos mil exemplars a un poble de set mil habitants.