10

Triomf al Ciutat de Palma com avantsala de la lliga

Abdón es reivindica i Lago fa un gran gol en la victòria davant l'Alcorcón per 3 a 2

12/08/2018

L’estrena del Mallorca 2018-2019 a Son Moix comença com va acabar la passada campanya: amb victòria. Tampoc no ha canviat l’encarregat de fer els gols. Abdón Prats, pitxitxi de l’equip a Segona B i també de la pretemporada, va obrir el marcador al minut 12 amb un gol del davanter d’àrea. Aridai fa la centrada des de la cantonada, Faurlin s’imposa al defensor i el rebuig cau a les cames de l’artanenc, que no perdona.

Els vermells varen tenir l’ocasió d’ampliar el marcador després d’un penal comès sobre Carlos Castro, l’únic fitxatge que va sortir d’inici. Aridai el llança i Dani Jiménez l’atura. Just abans del descans va arribar el gran gol del vespre. L’obra la firma Lago Junior.  El de Costa d’Ivori agafa la pilota a la banda esquerra, retalla cap al centre i amb la cama dreta la posa allà on el porter no pot fer res per evitar el gol. A la represa, Vicente Moreno va fer debutar Pervis Estupiñán, el darrer fitxatge mallorquinista.

Al minut 56, precisament per la banda de Pervis, va arribar el primer gol de l’Alcorcón. Nono posava el 2 a 1. Al 66, l’àrbitre xiulava un nou penal sobre el Mallorca. Aquesta vegada sobre Aridai, que havia fallat la primera pena màxima. Ara sí, el canari encerta i fa el 3 a 1. Però encara s’havia de patir un poc. L’Alcorcón, ara per l’altra banda, tornava a retallar distàncies gràcies a Juan Muñoz, que marcava el 3 a 2 definitiu. El Mallorca ja pensa en la lliga.