14

Triomf de qualitat del Mallorca Palma Futsal contra el Barça

El conjunt mallorquí es manté segon a la classificació. Aquesta temporada ha guanyat tots els partits jugats a Son Moix

16/11/2022

Hi ha moltes maneres de guanyar un partit però fer-ho davant el totpoderós Barça, amb Son Moix ple i fent un autèntic partidàs és, com a mínim, per celebrar-ho. Victòria per emmarcar, 4 a 2, del Mallorca Palma Futsal. Una victòria d’aquestes que seran difícils d’oblidar i que fan esclatar d’alegria tota l’afició. Aquest és, sens dubte, el millor premi per als més de 3.800 espectadors que, tot i ser un dimarts horabaixa, varen omplir les grades. El Palau d’Esports s’ha convertit en un talismà per als de Vadillo que acumulen ple de victòries a Son Moix.

Per guanyar el Barça, s’ha de fer un partit perfecte i la primera part de l’equip mallorquí frega l’excel·lència. El primer gol arriba al minut 11. Marlon intercepta un xut del porter Miquel Feixas i el rebuig l’aprofita Cleber per inaugurar el marcador. 6 minuts després, arriba el segon. Tot comença als peus de Chaguinha. Rivillos roba la pilota, la passa a Mancuso. El brasiler fa mitja volta i marca el gol.

Els primers 20 minuts de partit son per emmarcar, els altres 20 però, comencen just a l’inrevés. Als pocs segons, Adolfo fa el 2 a 1. I al minut 34, arriba la jugada polèmica del partit. Els àrbitres xiulen la sisena falta del Palma. André Coelho fa l’empat de doble penal. Aquest Palma però no es rendeix fàcilment. En una mostra de fe absoluta, Tayebi torna a situar el conjunt mallorquí per davant al marcador. I a pocs segons per al final, arriba el 4 a 2. Amb el Barça bolcat en atac, Chaguinha aprofita per posar la cirereta a un partit de 10.

La recompensa arriba en forma de victòria que manté al Mallorca Palma Futsal segon a la classificació. Dissabte toca visitar la pista del Noia i, quan l’equip torni a trepitjar Son Moix, ja serà per afrontar la Lliga de Campions.