Triplet per a les mallorquines Mariona Caldentey, Patri Guijarro i Cata Coll

El Barcelona s'ha proclamat campió de la Copa de la Reina. El títol s'afegeix a la Champions i la Lliga

31/05/2021

El Barça ha fet història. Després d’aixecar la Lliga i la Xampions, ahir aconseguiren el tercer títol de la temporada: la Copa de la Reina. Un triomf que va encetar Patri Guijarro amb el primer gol, de cap, al minut 6, en aprofitar un servei de cantonada. També de cap arribaria el segon d’Alexia Putellas. I el tercer, de Marta Torrejón. En mitja hora les blaugrana ja dominaven 3 a 0 al marcador.

Alba Redondo i Estefania Banini posaven emoció al partit. Dos gols encaixats en deu minuts a la porteria de Cata Coll. El Llevant es veia amb ànims de remuntada, fins que Alexia Putellas apareixia de nou per marcar el 4 a 2 de la tranquil·litat.

Així acabava la festa. La cirereta a una temporada inoblidable. Tres títols per a les tres mallorquines.