Trist final per a la Penya (0-2)

L'UCAM Múrcia elimina els de Santa Eulària al Municipal, després que els locals hagin desaprofitat innumerables ocasions

28/05/2023

La Penya Esportiva ha quedat eliminada a la primera ronda del play-off d’ascens a Primera RFEF. La sort no ha acompanyat els de Manolo González. Després del 0-1 a l’anada, al camp de l’UCAM Múrcia, als de Santa Eulària els valia perdre per la mínima al final de la pròrroga.

Un gol dels murcians al minut nou, obra de Piti Camacho, ha evidenciat dubtes de la defensa als centres laterals. Però la Penya ha continuat amb la idea ofensiva i rica de variants, de tota la temporada, i ha creat multitud d’ocasions. La manca d’encert els ha condemnat.

A la pròrroga, en un altre centre lateral, l’UCAM Múrcia ha fet el 0-2. L’autor ha estat Chumbi, també de cap. La Penya ho ha intentat fins al final. Amb menys inspiració, la fatiga ja ha passat factura i no ha pogut anotar un gol que classificarà l’equip a la final per l’ascens. Un final cruel per a un equip que ha dignificat el futbol com pocs a les Pitiüses les darreres temporades.