X

Andratx presentarà al·legacions a la modificació del Pla Territorial de Mallorca

El Consell ha reunit els ajuntaments de l'illa per explicar la nova normativa 

07/02/2022

Andratx presentarà al·legacions a la modificació del Pla Territorial de Mallorca

Representants de tots els ajuntaments de Mallorca han assistit aquest dilluns a la primera jornada divulgativa sobre la modificació número 3 de Pla Territorial de Mallorca. El Consell vol informar els consistoris dels canvis urbanístics que suposarà la normativa, ara que es troba en període d’exposició pública. La consellera de Territori de Mallorca, Maria Antònia Garcias, ha explicat que els ajuntaments poden presentar al·legacions a la normativa fins el proper 9 de març.

Un dels ajuntaments que, amb tota probabilitat, hi presentaran al·legacions és Andratx. El batle del municipi, Antoni Mir, ha explicat que la nova llei limita l’aprofitament de les parcel·les ubicades en terrenys amb pendent, i que són molt freqüents als pobles de la Serra.

En canvi, altres consistori com Palma són favorables a la modificació del Pla Territorial. La regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol, ha dit que la modificació del Pla General de Palma que està fent Cort va en la mateixa línia que la revisió del Consell. És per això que, diu, si es presenten al·legacions seran per qüestions molt concretes.

A la trobada, també s’ha presentat el nou visor de l’arxiu d’urbanisme del Consell. Una eina que es pot consultar al web de la institució insular, i que recull tota la normativa urbanística de l’illa, que s’ha digitalitzat.

07/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris