X

Troben sans i estalvis els 12 menors i l’adult desapareguts a una cova de Tailàndia

Hauran d'aprendre a bussejar per sortir de la cova, perquè el rescat podria durar mesos

03/07/2018

Troben sans i estalvis els 12 menors i l’adult desapareguts a una cova de Tailàndia

Troben en bon estat de salut els 12 nins i un adult que quedaren atrapats fa nou dies dins d’una cova al nord de Tailàndia.  Han passat nou dies refugiats a una cavitat de la cova. En veure arribar els equips de rescat, els al·lots han demanat menjar i també quin dia és.

Es troben bé de salut. “És el millor dia, fa molt que esper per veure el meu fill”, diu una de les mares, després de rebre la notícia. El país es preparava pel pitjor, finalment ha arribat la bona notícia que els han trobat amb vida. La dolenta és que no podran sortir immediatament.

De fet, s’espera que la sortida es pugui perllongar durant mesos. Avui dimarts els serveis de rescat transporten fins al refugi aliments, aigua i medicines. Per sortir, hauran d’aprendre a bussejar.

Els al·lots, d’entre 11 i 16 anys, s’entrenaven a un equip de futbol i junt amb l’entrenador decidiren visitar la cova, una de les atraccions turístiques més famoses de la zona, amb quasi deu quilometres de túnels, que ara han quedat tapats per aigua i fang, per mor de les pluges monsòniques.

03/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris