X

Trump assegura que mai no tendrà un judici just a Nova York

Membres del Partit Republicà han sortit en defensa de l'expresident i han lamentat el que qualifiquen de caça de bruixes política

31/03/2023

Trump assegura que mai no tendrà un judici just a Nova York

Redacció

El fiscal de Nova York, Alvin Bragg, negocía amb l’advocat de Donald Trump la seva entrega perquè se li puguin llegir els càrrecs. Això després que ahir va transcendir la notícia de la imputació de l’expresident per haver comprat presumptament el silenci de l’actriu Stormy Daniels, amb qui hauria mantingut relacions sexuals.

“Han presentat aquest càrrec fals, corrupte i vergonyós contra mi perquè estic al costat del poble nord-americà i saben que no puc tenir un judici just a Nova York”. Així reaccionava l’expresident dels Estats Units, Donald Trump, després que un gran jurat de Nova York ha votat aquest dijous a favor de la seva imputació. El motiu, el presumpte pagament a l’actriu porno Stormy Daniels a canvi del seu silenci, segons va filtrar ahir el “New York Times”.

És la primera vegada que s’imputa per delictes criminals un expresident dels Estats Units. S’espera que en els pròxims dies la Fiscalia de Manhattan sol·liciti a Trump que es lliuri per poder-lo citar.

L’expresident republicà ha denunciat que es tracta d’una caça de bruixes i que mai no podrà tenir un judici just a Nova York. Trump assegura que el fiscal del districte de Nova York, Alvin Bragg, és finançat pel magnat George Soros, que és un important donant del Partit Demòcrata.

Però damunt el cap de Trump pesa també una segona acusació. La de la model Karen McDougal que diu que el National Enquirer -el propietari del qual és amic de l’expresident- va comprar el seu testimoniatge per ocultar la seva relació sexual amb Trump .

Membres del Partit Republicà han sortit en defensa de Donald Trump i han lamentat el que qualifiquen de caça de bruixes política. Fins i tot el governador de Florida, Ron DeSantis, contrincant de Trump per a la nominació republicana de 2024, ha anunciat que no atendrà cap sol·licitud d’extradició de l’exmandatari.

31/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris