economia

TUI descarta allargar la temporada fins a finals de novembre, tot i la insistència de les cadenes hoteleres

El turoperador alemany assegura que seria costós, i ofereix avançar la temporada que ve al març i de manera intensa a l’abril

La reunió entre els directius de TUI i els hotelers es va allargar durant hores.


Tot i que l’Agrupació de Cadenes Hoteleres ho ha demanat amb insistència, TUI no allargarà la temporada turística a les Balears fins a finals del mes de novembre . Això és el que els responsables del turoperador alemany han fet saber als hotelers mallorquins en una reunió que ha durat hores, i que ha tengut lloc dimarts horabaixa en un hotel del centre de Palma.

“Ells pensen més a avançar la temporada del 2022 que no allargar la temporada actual. El seu parer és que per temes de costos no els compensaria”, ha dit Gabriel Llobera, president de l’Agrupació de Cadenes Hoteleres, tan bon punt ha acabat la trobada, a les portes de l’hotel Nívia Born.

La companyia alemanya, intervinguda pel Govern de Merkel a causa d’un deute important, reconeix que les previsions del temps són bones per la tardor i que la pandèmia està de cada vegada més controlada. Així i tot, però, assegura que allargar la temporada d’enguany els comportaria massa despeses. En contrapartida, ofereix als hotelers mallorquins avançar la temporada de l’any que ve, i començar-la a finals del mes de març i de manera intensa pel mes d’abril.

En relació amb els terminis dels pagaments, Llobera ha assegurat que “no hi ha cap tipus d’alarma“, i que algunes cadenes hoteleres ja cobraven al cap de seixanta dies. “Por, por, ara mateix no en tenim, perquè veim que TUI, de moment, respon als pagaments”, ha afegit el responsables de l’Agrupació de les Cadenes Hoteleres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern vol allargar la temporada turística fins a final d’any

Invertirà més de 3 milions d'euros en promocionar i incentivar el turisme espanyol

‘Boom’ immobiliari a Gènova

Es multipliquen les promocions de xalets de luxe a la zona des Collet del nucli palmesà i les compres de cases per part d'estrangers rics

530 comerços participaran a la campanya “Bons Illes Balears”

Cada ciutadà té dret a 4 bons de 10 euros per gastar en els establiments adherits